La Família en Bici


Els diumenges i dies festius, des de les 12:30 a 13:30 hores, s'ha creat "LA FAMÍLIA EN BICI", que permet que qualsevol persona adulta (pare, mare, avis, germans, etc.) acompanyin els xiquets, i pugui accedir al circuit del Parc Infantil de Trànsit, i gaudeixin fent una passejada jugant i aprenent els senyals de trànsit i les elementals normes de circulació mentre condueixen la bicicleta.

Les bicis són prestades al parc, però poden portar de casa. Si els petits necessiten que portin rodes auxiliars o patins és convenient que les acompanyin. Els pares poden aprofitar per intentar ensenyar als seus fills a portar la bici sense ajuda.

És obligatori que els menors facin ús del casc de protecció. Les activitats es dirigeixen exclusivament a escolars de 6 a 16 anys.

Ja són diverses setmanes les que es realitza està activitat, aconseguint-se una altíssima participació de famílies que van al Parc Infantil de Trànsit a participar en l'hora de "LA FAMÍLIA EN BICI".

Es recorda que en el període de vacances de Setmana Santa del 23 de març al 4 d'abril inclusivament, aprofitant que els xiquets es troben de vacances, i perquè puguin gaudir encara més del parc, l'horari és pels matins de 9.30 a 13.30 hores , i tots els dies es desenvolupa l'hora de "lA FAMÍLIA EN BICI".