Modificació de l'Ordenança municipal de circulació a Elx


Us informem que a partir del dia 15 de Juny de 2017 entra en vigor la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació a Elx. Concretament s'ha afegit un nou títol dedicat exclusivament a les bicicletes.

Aquesta modificació s'ha dut a terme gràcies a la Taula de Mobilitat, integrada per tots els grups municipals i nombrosos col·lectius del municipi. S'ha treballat en una modificació en la qual es recullen les obligacions dels conductors de bicicletes, les normes bàsiques de circulació per a les bicicletes, les prohibicions en la conducció de bicicletes, la circulació per les vies ciclistes i la circulació de les bicicletes en coexistència amb els vianants.

El nou text també regula les prioritats de pas per als ciclistes, les obligacions dels vehicles motoritzats en relació amb la bicicleta, elements i accessoris de seguretat, l'ús de remolcs, la preferència entre tipus de senyals, els llocs habilitats per a l'estacionament de bicicletes i recomana la contractació d'assegurances i l'ús del registre de bicicletes.

Modificació de l'Ordenança municipal de circulació a Elx (pdf)