Nous cursos de formació de Bicielx


Amb l'objectiu de millorar la seguretat viària en l'ús de la bicicleta, l'edil de Mobilitat Urbana, Esther Díez, i l'agent de la Unitat Ciclista de la Policia, Julio Fernández, han presentat els nous cursos de formació que Bicielx ha organitzat en col·laboració amb la Policia Local.

L'horari dels cursos és de 20 a 21:30 hores. Cada curs consta d'una classe teòrica d'uns 30 minuts i un recorregut amb bicicleta per la ciutat per posar en pràctica els coneixements adquirits.

Les classes es duen a terme a la seu de BiciElx a l'Estació d'Autobusos i els interessats a participar en aquests cursos (dirigits a majors de 12 anys) poden inscriure en info@bicielx.es o trucant al 966.614.393.

Els cursos són totalment gratuïts i van dirigits tant a usuaris de Bicielx com a públic en general, i l'objectiu és que els usuaris de bicicleta a la ciutat circulin d'una forma segura.

La realització d'aquests cursos podran evitar les situacions de risc que es produeixen diàriament per desconeixement de les normes de circulació amb bicicleta.