BICIELXLa Revista Magazine va publicar, el 18 d'octubre de 2015, un reportatge de Suso Pérez titulat “Solución Bici”, en el qual es destaca que la bicicleta urbana és més que una moda: és una aposta per tornar les ciutats a la gent.

El rànquing de les millors ciutats per a la bici l'elabora la companyia consultora danesa Copenhagenize Design cada dos anys des del 2007.

BICIELXEcobici el sistema de bicicletes públiques de la Ciutat de Mèxic, s'ha convertit en el més gran d'Amèrica Llatina amb més de 6.000 bicicletes. Des del 2013 ha crescut un 300% i és el més aprofitat del món, amb 187 viatges per cada 1.000 habitants.

Desplaçar-se per la Ciutat de Mèxic no és fàcil. El 83% dels vehicles que transiten per ella són particulars, però malgrat aquesta aglomeració cada dia les bicicletes són més presents en el medi urbà.

BICIELXLa historia de la bicicleta en Holanda és un reportatge escrit por José Benito Casanova Caamaño (INGRENOVABLES) i publicat en  movilidadelectrica.com, un portal d’informació sobre el sector del vehicle elèctric.

BICIELXLa Red de Ciudades por la Bicicleta és una associació que té per objecte la generació d’una dinàmica entre les ciutats espanyoles a fi de facilitar, fer més segura i desenrotllar la circulació dels ciclistes, especialment en el medi urbà.

BICIELXEl laboratori de disseny holandés Roosegaarde, expert en el desenrotllament de tecnologies que exploren la relació dinàmica entre persones i espai, ha inaugurat a Eindhoven la Ciclovia Van Gogh-Roosegaarde, una ruta patrimonial que brilla en la foscor de la nits.

BICIELXEl Govern britànic destinarà 114 milions de lliures per a assegurar el finançament del Programa “Cycling Ambition Cities

BICIELXEl Viajero, suplement del Diari El País, publicà un reportatge el 12 de setembre de 2014, titulat “Holanda, culto a la bici".